Strategia -yksikköön lopputyöntekijä aiheeseen ”Elenian projektijohtamisen kehittäminen”

Elenian Strategia-yksikkö aloitti syyskuun alussa. Yksikön painopisteitä ovat johtamisprosessi, Elenian liiketoiminta ja sen arviointi sekä innovaatio- ja T&K-toiminta. Yksikkö katsoo myös Elenian kannalta yhteisiä toimintamalleja.

Strategia-yksikön johtamana Elenia on kehittänyt projektitoimintaansa syksyn 2018 aikana, ja luonut projektijohtamismallin, joka on käytössä vuodesta 2019 lähtien. Malli ohjaa projektitoimintaa yksittäisen projektin valmistelusta aina salkunhallintaan asti.

Projektijohtamisen kehittämistä jatketaan Elenia-konsernin laajuisesti jatkuvan kehityksen periaatteella. Mallin mukaiset jatkotoimenpiteet tulisikin vielä määritellä ja toteuttaa käytännössä. Lopputyöntekijänä sinun tavoitteenasi on selvittää ja suunnitella, mitä toimenpiteitä projektijohtamismallin käyttöönoton jälkeen tulisi Eleniassa toteuttaa, ja millä aikajänteellä. Pääset myös toteuttamaan suunnittelemiasi toimenpiteitä.

Hakijalta odotamme, että olet opintojen loppuvaiheessa, ja että opiskelet tuotantotaloutta tai vastaavaa pääainetta, joka takaa tarvittavan tietotaidon lopputyön tekemiseksi. Olet kiinnostunut projektijohtamisesta ja projektisalkunhallinnan kehittämisestä, ja myös muutosjohtaminen on sinusta kiinnostavaa. Sähköverkkotoiminnan tunteminen ei ole lopputyöntekijälle välttämätöntä, mutta katsotaan hakijan eduksi.

Työjaksosi ajoittuu 1.3.-31.12.2019, josta 8 kk varattu diplomityön tekemiseen. Lisätietoja Kehittäjä Sanni Aumala, 050 526 7564 (soittopyyntö tekstiviestillä on hyvä tapa tavoitella).

Lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevalla linkillä.

Hakuaika alkaa: 02.01.2019 13:00Hakuaika päättyy:15.02.2019 23:59