Verkko-omaisuus ja investoinnit -tiimiin kesäharjoittelija

Verkko-omaisuus ja investoinnit -tiimi koostuu kymmenestä ammattilaisesta, joiden kanssa päivittäinen työnteko sujuu hyvässä yhteistyössä. Tiimi vastaa Elenian sähköverkon pitkän ja lyhyen aikavälin kehittämisestä, määräysten mukaisuuden ja investointien hallinnasta. Valitsemme vuosittaiset Elenia Säävarma -maakaapelointikohteet sekä sähköasemien ja voimajohtojen investointikohteet. Tinkimättömänä tavoitteenamme on kehittää Elenian sähköverkosta täysin häiriötön tulevaisuuden asiakkaita ja yhteiskuntaa palveleva kokonaisuus.

Harjoittelujakson aikana pääset tutustumaan mittavan verkko-omaisuuden kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Työsi voi sisältää laaja-alaisesti tehtäviä niin jakeluverkon kuin sähköasemien ja voimajohtojenkin alueilta. Pääset kokemaan, miten hyödynnämme työssämme moderneja tietojärjestelmiä, joiden avulla mahdollistamme oikea aikaiset kehittämistoimenpiteet. Lisäksi haemme jatkuvasti uusia menetelmiä ja ketteriä keinoja tiimirajoja rikkovan yhteistyön avulla.

Opinnoissasi olet jo edennyt ammattiaineopintoihin ja olet opiskellut jo useamman vuoden AMK- tai DI- koulutusohjelmissa sähkövoimatekniikan alalla. Olet oma-aloitteinen, aikaansaava, positiivinen ja koet olevasi kotonasi osana energistä ja tavoitehakuista tiimiä. Aikaisempi työkokemus sähköverkkojen käytöstä, suunnittelusta, kunnossapidosta tai rakentamisesta on hakijalle eduksi.

Lisätietoja Kehityspäällikkö Vesa Hälvä, 040 670 9060 (soittopyyntö tekstiviestillä on hyvä tapa tavoitella).

Lähetä hakemuksesi ja CV allaolevasta linkistä.

Hakuaika alkaa: 02.01.2019 13:00Hakuaika päättyy:15.02.2019 23:59