Verkon käyttö -tiimin harjoittelijat asiakaskytkentäsuunnittelun tehtäviin (2)

Verkon käyttö -tiimi vastaa Elenian sähköverkon valvonnasta ja ohjauksesta, kytkentäsuunnittelusta, keskeytysraportoinnista, varautumisesta ja muista sähköverkon käytön keskeisistä tehtävistä. Me elämme käyttötoiminnasta. Me olemme raudanlujia ja huumoria ymmärtäviä ammattilaisia huolehtimasta päivittäin, että viankorjaus sujuu vikkelästi, uudet rakennetut kaapeliverkot otetaan käyttöön sujuvasti ja kaikki tämä tapahtuu turvallisesti. Teemme kaiken yhteistyössä kumppaniemme kanssa. Asiakas on meille kaikki kaikessa ja heitä palvelemme parhaiten pitämällä sähkökatkot lyhyinä sekä palvelemalla tiedolla.

Harjoittelujakson jälkeen sinulle on kertynyt komea määrä kokemusta Suomen vilkkaimmasta sähköverkon käyttötoiminnasta ja osaamisesi on kasvanut sähköverkon rakenteista, automaatiosta, käyttötoiminnan järjestelmistä (SCADA, DMS), kumppaniyhteistyöstä ja asiakasrajapinnassa työskentelystä. Kesäharjoittelupaikkasi on Tampereella Sarankulmassa.

Etsimme kahta (2) harjoittelijaa asiakaskytkentäsuunnittelutehtäviin. Tehtävät liittyvät asiakkaiden kontaktointeihin, kytkentäohjelmien suunnitteluun, järjestelmien ylläpitoon ja erilaisiin vianhoidon tukitehtäviin. Tehtävään saattaa liittyä satunnaisia ylitöitä. Tulet saamaan tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja tulet tutuksi verkkoyhtiön käyttötoiminnan ja käytön keskeisimpien järjestelmien kanssa. Työ tehdään normaalina toimistoaikana. Käyttötoiminnan kieli on Suomi.

Odotamme hakijalta useamman vuoden AMK- tai DI- opiskelutaustaa sähkövoimatekniikan opintosuunnalta. Olet positiivinen ja reipas, sitä on tiimimmekin. Teet myös työsi huolellisesti, analyyttisesti ja reippaalla otteella, näitä ominaisuuksia tarvitaan käyttötehtävissä. Aikaisempi työkokemus sähköverkkojen käytöstä, suunnittelusta, kunnossapidosta tai rakentamisesta on hakijalle eduksi.

Lisätietoja Käyttöpäällikkö Heikki Paananen, 040 840 1223 (soittopyyntö tekstiviestillä on hyvä tapa tavoitella).

Lähetä hakemuksesi ja CV oheisesta linkistä.

Hakuaika alkaa: 02.01.2019 13:00Hakuaika päättyy:15.02.2019 23:59