Aluekumppanuudet -tiimiin kesäharjoittelija

Tiimimme vastaa alueellisten urakointikumppaneidemme johtamisesta, yhteistyöstä, tilaus-toimitus -prosessien kehittämisestä sekä töihin liittyvästä sidosryhmäyhteistyöstä. Huolehdimme aluekumppaneilta tilattujen töiden tavoitteiden mukaisesta toteutuksesta sekä teemme töihin liittyvää laadun ja turvallisuustason valvontaa.

Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu mm. kumppaniyhteistyön ja toimintamallien kehittämiseen liittyvät selvitykset, erilaiset töiden tilauskannan hallintaan ja raportointiin liittyvät tehtävät, töiden vastaanottoon liittyvien dokumenttien tarkastaminen ja erilaisia selvitys-, raportointi- ja ylläpitotehtäviä. Pääset myös mukaan työmaille tekemään valvontaa ja tarkastuksia.

Tiimissämme pääset kumppanuusjohtamisen ytimeen näkemään, kuinka sähköverkon investointi-, kunnossapito-, vianhoito- ja palvelutöitä hallitaan ja kuinka tilaus-toimitus -prosesseja kehitetään.

Hakijalta edellytämme oma-aloitteisuutta, ryhmätyötaitoja ja hyvin edenneitä sähköalan AMK- tai DI-opintoja.

Lisätietoja Aluekumppanuuspäällikkö Olli Mäntyranta, 040 669 5530 (soittopyyntö tekstiviestillä on hyvä tapa tavoitella).

Lähetä hakemuksesi ja CV oheisesta linkistä.

Hakuaika alkaa: 02.01.2019 14:00Hakuaika päättyy:15.02.2019 23:59