Elenia Palvelut Oy:n asiakasneuvonnan kesätyöpaikat

Onko laadukkaan asiakaskokemuksen tuottaminen sinulle sydämen asia? Haluatko työskennellä hyvähenkisessä porukassa alati kehittyvällä, vastuullisella toimialalla?

Elenia Palvelut Oy tarjoaa sähköverkko-, kaukolämpö- ja sähkönmyyntiliiketoimintaan liittyvää asiakaspalvelua. Vastuullamme on muun muassa puhelinpalvelu, sopimuskäsittely ja laskutus. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereella Sarankulmassa. Sukella tarinaamme www.elenia.fi.

Tarjoamme kesätöitä asiakasneuvonnan tehtävissä.

Asiakasneuvojan työ on pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvaa asiakaspalvelua. Käsittelet muun muassa sopimus- ja laskutustietoja ja välität palvelupyyntöjä eteenpäin. Toimit energia-alan asiakasrajapinnassa ja pääset oppimaan koko ajan uutta. Menestyt tehtävässäsi, kun asiakas saa ratkaisun asiaansa tehokkaasti olipa kyseessä uuden sähkösopimuksen avaaminen, laskutusepäselvyyksien ratkominen tai energianeuvonta. Johdat puhelua eteenpäin ratkaisukeskeisellä ja palveluhenkisellä asenteella ja huomaat lisämyynnin mahdollisuudet.

Tarjolla olevat työtehtävät sijoittuvat huhti-syyskuun ajalle siten, että tarve on suurimmillaan kesäkuukausien aikana. Kyseessä on kokoaikatyö ja työajat painottuvat arkipäiviin klo 8-17 välille, mutta edellytämme valmiutta myös ilta- ja lauantaivuoroihin.

Odotamme sinulta paloa asiakaspalvelutyöhön, tiimihenkisyyttä, halukkuutta kehittyä työtehtävissä sekä kykyä omaksua uusia asioita. Käytät ketterästi erilaisia IT-ohjelmia ja kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Emme odota aiempaa kokemusta energia-alalta, mutta toivomme jonkin verran aiempaa toimistotyö- ja/tai asiakaspalvelukokemusta.

Pääset työskentelemään vaihtelevien työtehtävien ja monipuolisten, välillä haastavienkin asiakastilanteiden parissa. Saat hyvää kokemusta energia-alan vaihtelevista työtehtävistä. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen ja myöhemminkin sinulla on osaavan organisaation tuki.

Lisätiedot Palvelupäällikkö Kati Liljeroos, 040 673 6428 tai Palvelupäällikkö Eija Suikkanen, 040 753 7823 (soittopyyntö tekstiviestillä on hyvä tapa tavoitella).

Lähetä hakemuksesi ja CV oheisesta linkistä.

Hakuaika alkaa: 02.01.2019 14:00Hakuaika päättyy:28.02.2019 14:00