Tekninen asiakaspalvelu -tiimin kesäharjoittelijat

Onko laadukkaan asiakaskokemuksen tuottaminen sinulle sydämen asia? Haluatko työskennellä hyvähenkisessä porukassa alati kehittyvällä, vastuullisella toimialalla?

Elenia Palvelut Oy tarjoaa sähköverkko-, kaukolämpö- ja sähkönmyyntiliiketoimintaan liittyvää asiakaspalvelua. Vastuullamme on muun muassa puhelinpalvelu, sopimuskäsittely ja laskutus. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereella Sarankulmassa. Sukella tarinaamme www.elenia.fi.

Tarjoamme kesätöitä teknisen asiakaspalvelun tehtävissä.

Teknisen asiakaspalvelun asiakasneuvojan työ on pääasiassa sähköliittymien ja vikapalvelun parissa tapahtuvaa asiakaspalvelutyötä, jonka kontaktikanavina toimivat puhelin ja sähköposti. Lisäksi palvelet asiakkaita haastavissa teknistä neuvontaa koskevissa tilanteissa. Olet onnistunut tehtävässäsi, kun asiakas saa pulmaansa ratkaisun, olipa sitten kyseessä uusi sähköliittymäsopimus tai tekninen neuvonta. Vikatilanteissa et epäröi, vaan tartut ongelmaan ripeästi ja varmistat, että asiakaskokemus on tällaisissakin tilanteissa positiivinen. Sinulla on käytettävissäsi Elenia Palveluiden kokeneiden ammattilaisten apu ja ensiluokkaiset työvälineet (mm. Trimble DMS/NIS).

Tarjolla olevat työtehtävät sijoittuvat huhti-syyskuun ajalle siten, että tarve on suurimmillaan kesäkuukausien aikana. Kyseessä on kokoaikatyö ja työajat painottuvat arkipäiviin klo 8-17 välille, mutta edellytämme valmiutta myös ilta- ja lauantaivuoroihin, erityisesti äkillisten vikatilanteiden sitä vaatiessa.

Odotamme sinulta paloa asiakaspalvelutyöhön, tiimihenkisyyttä, halukkuutta kehittyä työtehtävissä sekä kykyä omaksua uusia asioita. Käytät ketterästi erilaisia IT-ohjelmia ja kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Tehtävässä korostuu sähköverkko-osaaminen, jonka vuoksi odotamme sinulta toimialaan liittyvää tuntemusta. Voit olla esimerkiksi sähkövoimatekniikan opiskelija. Emme edellytä aiempaa työkokemusta energia-alalta, mutta toivomme jonkin verran aiempaa toimistotyö- ja/tai asiakaspalvelukokemusta.

Teknisessä asiakaspalvelussa pääset työskentelemään vaihtelevien työtehtävien ja monipuolisten, välillä haastavienkin asiakastilanteiden parissa. Saat hyvää kokemusta energia-alan vaihtelevista työtehtävistä. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen ja myöhemminkin sinulla on osaavan organisaation tuki.

Lisätiedot Palvelupäällikkö Atte Kenttälä 044 338 4960 (soittopyyntö tekstiviestillä on hyvä tapa tavoitella).

Lähetä hakemuksesi ja CV oheisesta linkistä.

Hakuaika alkaa: 02.01.2019 14:00Hakuaika päättyy:15.02.2019 23:59