Projektinhallinta -tiimiin kesäharjoittelijat Tampereelle ja Seinäjoelle

Projektinhallinta -tiimiin kesäharjoittelijat Tampereelle ja Seinäjoelle

Projektinjohto ja rakennuttaminen -yksikkö vastaa sähköverkkotöiden rakennuttamisesta, onnistuneesta läpiviennistä sekä säännöllisestä sidosryhmäyhteistyöstä kuntien, palvelutoimittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Projektinhallintatiimissä osallistut tiimin erilaisiin kehitystehtäviin, jotka liittyvät sähköverkon rakentamiseen. Perehdyt rakennusprojektien yhteydessä tehtäviin turvallisuustason ja laadun valvontaan sekä tuet projektipäälliköitä projektiportfolion hallintaan liittyvissä tehtävissä. Tutustut myös 110/20kV sähköasemiin ja niiden rakennusprojekteihin. Tehtävä edellyttää hyviä IT-taitoja sekä yhteistyötaitoja tiimin jäsenten ja laajan kumppanuusverkostomme kanssa.

Opiskelet sähkövoimatekniikan AMK -insinöörin/ DI-tutkintoa ja sinulla on jo kokemusta työelämästä. Lisäksi toivomme sinulta Itsenäistä työskentelyotetta ja oikeaa asennetta. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä kehittää omaa tekemistäsi. Kokemusta sähköverkon rakennuttamisesta tai vastaavista tehtävistä urakoinnissa katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä alan parhaan porukan kanssa energia-alan edelläkävijä yrityksessä. Pääset myös soveltamaan ja syventämään osaamistasi käytännön työympäristössä. Tämä on sinulle erinomainen mahdollisuus oppia lisää alan asiantuntijoilta sekä laajentaa omaa työkokemustasi ja verkostoitua. Harjoittelusi jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa opinnäyteyöntekijänä tai jatkaa työntekoa opintojen ohessa

Lisätietoja Rakennuttamisjohtaja Jarkko Kohtala, 0400 513 054 (soittopyyntö tekstiviestillä on hyvä tapa tavoitella).

Lähetä hakemuksesi ja CV oheisesta linkistä.

Hakuaika alkaa: 02.01.2019 14:00Hakuaika päättyy:15.02.2019 23:59