Lämpöasentaja Jyväskylään

Haemme Elenia Lämpöön Jyväskylän alueelle Lämpöasentajaa.

Tehtäväkenttä koostuu Jyväskylän alueen kaukolämpökeskusten käyttö- ja huoltotehtävistä. Hoidat päivittäisiä käyttöön liittyviä tehtäviä, kuten polttoainelogistiikkaa ja polttoprosessin ohjausta, sekä laitoksen käynnissäpitoon liittyviä huolto- ja korjaustöitä. Olet osa muutaman hengen tiimiä ja osallistut varallaoloon. Tehtäväkenttää on jatkossa mahdollista laajentaa kaukolämpöverkoston ylläpitotehtäviin. Työsuhde on vakituinen ja toimipaikkasi on Laukaan lämpölaitos.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Sinulle on kertynyt työkokemusta lämpökeskusten, putkistojärjestelmien tai muiden vastaavien prosessien käyttö- ja kunnossapitotehtävistä. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen. Kykenet työskentelemään itsenäisesti sekä hyvässä yhteistyössä tiimin muiden jäsenten kanssa. Edellytämme hyvää paineensietokykyä ja ongelmatilanteiden ratkaisutaitoa. Kokemuksen energia-, sähkö- tai automaatiotehtävistä katsomme eduksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyväskylän seudun ja Heinolan aluepäällikkö Timo Piippanen, 16.1. ja 29.1.2019 klo. 8-16 välisenä aikana puh.040 724 2333 tai timo.piippanen@elenia.fi.

Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.1.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Hakuaika alkaa: 11.01.2019 12:00Hakuaika päättyy:31.01.2019 23:59