ASIAKASNEUVOJIA KESÄTÖIHIN TAMPEREELLE (13hlö)

Etsimme kesäksi 13 asiakasneuvojaa Elenian asiakaspalveluun Tampereelle. Arjen työssä toimit ensimmäisenä kontaktina asiakkaidemme kysymyksille. Työvälineesi ovat puhelin, sähköposti ja asiakaspalvelujärjestelmät, missä vastaat sinulle esitettyihin asiakaskontakteihin. Tärkein tavoitteesi on tarjota asiakkaillemme erinomainen asiakaskokemus ja hoidat asian tehokkaasti kerralla kuntoon asiakasta kuunnellen.

Tehtävä on kokoaikainen ja työvuorosi sijoittuvat asiakaspalvelumme aukioloaikojen mukaisesti arkisin klo 8-20 välille ja töitä on satunnaisesti launtaisin klo 8-16.  Kesätyöt alkavat toukokuun alussa kattavalla perehdytyksellä ja jatkuvat elokuun loppuun. Perehdytysjakson jälkeen, sinulla on osan viikkoa myös etätyömahdollisuus. Arvostamme myös kiinnostusta osa-aikaisiin töihin kesäkuukausien jälkeen.


Oikean osaajan tuntomerkit

Tehtävässä menestyy, kun hymy kuuluu äänestä!  Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä on eduksi, mutta tärkeintä on halu kohdata asiakkaamme ihmisläheisesti. Sinun ei tarvitse olla energiakysymysten konkari, mutta toivomme sinulta halua kehittyä sellaiseksi.

Olet omimmillasi nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja pystyt pitämään langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Positiivisuus, ratkaisukeskeisyys, joustavuus ja vastuuntuntoisuus kuvaavat sinua. Arjessa onnistumista auttaa myös, että toimit sujuvasti erilaisten tietojärjestelmien parissa ja olet nopea omaksumaan uutta. Pystyt palvelemaan asiakkaitamme tarvittaessa myös englanniksi.  Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä, mutta opintotaustan tai muun kokemuksen osalta olemme hyvin joustavia.


Meissä on virtaa!

Energia on arjen perusta – niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Olemme ylpeästi Suomen suurin energia-alan toimijoihin lukeutuva palveluntarjoaja. Tarjoamme modernit puitteet ja ergonomian huomioivan työpisteen Tampereen Sarankulmassa, unohtamatta osaavia kollegoja. Viime vuoden asiakaspalvelun kesätyöntekijät antavat kiitettävät palauteet niin perehdytyksestä ja työskentelystä Elenialla. Tule kasvamaan kanssamme energia-alan moniosaajaksi! Tutustu myös ajatuksiimme yhdenvertaisuudesta tai siihen, millainen olemme työnantajana


Kiinnostuitko?
Hienoa, haluamme kuulla sinusta! Jätä hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Haethan kuitenkin ripeästi, sillä täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja edistämmekin rekrytointia jo hakuajalla.

Lisätietoa työstä Elenialla tai muutoin tekemisestämme ja kultuuristamme antaa asiakaspalvelumme palvelupäällikkö Matti Immonen. Tavoitat Matin soittamalla p. 040 594 5085. Jos et heti saa häntä kiinni, myös soittopyyntö tekstiviestillä on hyvä tapa tavoitella.


Elenia on Suomen suurin energia-alan asiakaspalveluntuottaja ja toiseksi suurin verkkopalveluyhtiö. Meillä tehdään mielenkiintoisia ja vastuullisia töitä, yhdessä osaavien työkavereiden kanssa.uotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita kuten asiakaspalvelua, tietojärjestelmiä ja verkkopalveluita. Pitkäjänteisellä ja vastuullisella sähköverkkomme kehitystyöllä varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkönjakelun ja arjen sujumisen. Tuemme henkilöstömme työkykyä ja hyvinvointia joustavilla ratkaisuilla sekä olemme savuton ja päihteetön työpaikka. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella.

Hakuaika alkaa: 19.01.2023 18:00Hakuaika päättyy: 15.02.2023 23:59

Jaa ilmoitus