SÄHKÖINEN ASIOINTI JA TIEDONHALLINTA 1hlö | KESÄ 2023

SÄHKÖINEN ASIOINTI JA TIEDONHALLINTA 1hlö | KESÄ 2023

Tehtävänkuvaus: Sähköinen asiointi ja tiedonhallinta -tiimi vastaa Elenian asiakassovellusten, toiminnanohjausjärjestelmän, ohjelmistorobotiikan ja tiedonhallinnan järjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä. Teemme tiivistä yhteistyötä verkkoliiketoiminnan ja energia-alan palvelukokonaisuutta tuottavan liiketoiminnan organisaatioiden kanssa. 

Etsimme joukkoomme harjoittelijaa työskentelemään ensisijaisesti ohjelmistorobotiikan ylläpidon ja uusien toteutuksien parissa. Lisäksi tekemistä löytyy extranet-palveluiden ja toiminnanohjausjärjestelmän parista. Liiketoimintojen prosessien automatisointiin hyödynnämme mm. seuraavia teknologioita: Frends, UIPath ja Robot Framework. Haussa on tekniikan alan opiskelija, jolla on utelias mieli, kiinnostusta ohjelmistorobotiikkaa kohtaan ja hyvät tietotekniset valmiudet. Tehtävässä hyödyt ohjelmoinnin perusteiden osaamisesta (esim. Python) joko harrastuksen tai opintojen pohjalta sekä kiinnostuksesta prosessien kehittämiseen.

Onnistuneen kesäharjoittelun jälkeen voimme yhdessä miettiä mahdollisuudesta tehdä päättötyö Elenialle tai jatkamista Elenialla osa-aikaisena harjoittelijana opiskelujen lomassa.


Rekrytoivaesihenkilö ja tiimi: Tiina Salmi / Sähköinen asiointi ja tiedonhallinta, Elenia IT
Ajankohta ja kesto: n. 3kk, kesä-elokuu
Toivottu tutkinto-ohjelma/pääaine: Tekniikan alan korkeakouluopinnot


Jätä hakemuksesi liitteineen oheisen linkin kautta. Toivomme, että kerrot meille miksi juuri tämä tehtävä sinua kiinnostaa - voit jättää sen myös videon muodossa.

Hakuaika alkaa: 19.01.2023 18:00Hakuaika päättyy: 15.02.2023 23:59

Jaa ilmoitus