KÄYTÖNVALVOJA 2 hlö | KESÄ 2023

KÄYTÖNVALVOJA 2 hlö | KESÄ 2023

Tehtävänkuva: Käyttökeskus -tiimi vastaa Elenian sähköverkon valvonnasta ja ohjauksesta, keskeytysraportoinnista, varautumisesta ja muista sähköverkon käytön keskeisistä tehtävistä. Käyttökeskus -tiimin kesäharjoittelijana tehtäviisi kuuluu mm. pienjänniteverkon viankorjauksen hallintaa, vikatilanteiden puhelinpalvelun hoitamista, järjestelmien ylläpitotehtäviä ja muita vianhoidon ja verkon valvonnan tukitehtäviä. Tehtävässä toimit yhteistyössä käytönvalvojien, asiakkaiden sekä urakoitsijoiden kanssa. Tehtävään saattaa liittyä satunnaisia ylitöitä esim. myrskyjen aiheuttamien suurhäiriötilanteiden takia.

Työ on kaksivuorotyötä aamu- ja iltavuorossa. Työn luonteen vuoksi tässä tehtävässä ei ole etätyömahdollisuutta.

Voit käydä kurkkaamassa Elenian Youtube kanavalta miltä Käyttökeskuksen käytönvalvojan työympäristö ja tehtävät näyttävät.


Rekrytoivaesihenkilö ja tiimi: Teemu Suvela / Käyttökeskus -tiimi
Kesäharjoittelun ajankohta ja kesto: n. 3-4 kk, toukokuu-elokuu. Toiveena mahdollisuus tehdä toukokuun alku tuntitöinä muutamaa päivää viikossa ennen vuorotöihin siirtymistä.
Toivottu tutkinto-ohjelma/pääaine: Sähkötekniset korkeakouluopinnot vähintään vuoden ajalta. Pää- ja sivuaineiden painotukset sähköverkkoihin ja yleinen kiinnostus sähkönjakeluun liittyen katsotaan eduksi.

Jätä hakemuksesi liitteineen oheisen linkin kautta. Toivomme, että kerrot meille miksi juuri tämä tehtävä sinua kiinnostaa - voit jättää sen myös videon muodossa.

Hakuaika alkaa: 19.01.2023 18:00Hakuaika päättyy: 15.02.2023 23:59

Jaa ilmoitus