MAANKÄYTTÖ / ASIAKAS- JA SIDOSRYHMÄSUHTEET 1hlö | KESÄ 2023

MAANKÄYTÖN HARJOITTELIJA 1hlö | KESÄ 2023

Tehtävänkuva: Me Asiakas- ja sidosryhmäsuhteet -tiimissä teemme monipuolista sidosryhmäyhteistyötä ja palvelukehitystä asiakkaiden asiakaskokemuksen parantamiseksi. Tiimimme vastaa myös maankäytöstä ja sujuvista käytännöistä maanomistajien kanssa. Lisäksi tiimistä löytyy vastuullisuuden ja kestävän kehityksen asiantuntemusta.  

Harjoittelijan työ sisältää maankäyttösopimusten uusintaa, järjestelmätyötä, sopimusten ja dokumenttien hallintaa sekä suoria kontakteja maanomistajien kanssa. Pääset näkemään myös muuta maankäytön operatiivista työtä ja taustasi mukaan voit avustaa myös muissa tiimimme tehtävissä.

Etsimme oma-aloitteista, reipasotteista ja sosiaalista henkilöä, joka on kiinnostunut maankäytöstä ja ympäristöasioista. Työtehtävät vaativat järjestelmällistä työskentelytapaa ja kyvykkyyttä pitkäjänteiseen tekemiseen. Aikaisempi työkokemus asiakasrajapinnasta ja/tai pidemmälle edenneet opinnot maankäyttöön tai ympäristöasioihin liittyen ovat hakijalle eduksi.


Rekrytoivaesihenkilö ja tiimi: Jarno Lindén / Asiakas- ja sidosryhmäsuhteet -tiimi
 Kesäharjoittelun ajankohta ja kesto: n. 4-6 kk joustavasti huhti-syyskuu välillä. Mahdollistamme myös osa-aikatyön kesäkuukausien ulkopuolella. Kerrothan hakemuksessani milloin voisit aloittaa tehtävässä.
 Toivottu tutkinto-ohjelma/pääaine: Metsätalouden tai ympäristötekniikan soveltuvat korkeakouluopinnot


Jätä hakemuksesi liitteineen oheisen linkin kautta. Toivomme, että kerrot meille miksi juuri tämä tehtävä sinua kiinnostaa - voit jättää sen myös videon muodossa.

Hakuaika alkaa: 25.01.2023 15:00Hakuaika päättyy: 15.02.2023 23:59

Jaa ilmoitus